Skip to main content

GIV DIT FORSLAG

TIL ET NYT OG FÆLLES NAVN

Deltag i konkurrencen om 10.000 kr. ved at give dit forslag om et navn mellem 20. september 2022 til og med 10. oktober 2022.

Der bliver 1 vinder i konkurrencen og bliver den, som har givet forslaget til det navneforslag der bliver valgt.

Det skal være nemt for dig og alle andre at huske hvor virksomheder og iværksættere kan gå hen når de har brug for rådgivning, økonomisk støtte og finansiering til at skabe udvikling i deres virksomheder.

Greenland Holding, Innovation Greenland og Greenland Venture har sammen følgende mission [Din vision er vores mission] og vision [Vi skaber muligheder for udvikling i det private erhvervsliv i hele landet]

Læs lidt om de enkelte selskaber som skal have et fælles navn

Innovation Greenland

Yder erhvervsrådgivning og økonomisk støtte til udvikling af kommende, ny udklækket og eksisterende iværksættere og virksomheder.

Greenland Venture

Yder finansiering som en del af en samlet finansiering, for virksomheder der ønsker udvikling og vækst, med risikovillig finansiering, i form af lån og investeringer, for at virksomheden kan sætte skub i udviklingen.

Greenland Holding

Er en servicefunktion for alle medarbejdere i Innovation Greenland, Greenland Venture og Greenland Holding.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Greenland Holding, Innovation Greenland og Greenland Venture som drives af: Greenland Holding A/S, Issortarfimmut 1, 3905 Nuussuaq, CVR-nr.: 11813127

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af det medie hvorpå den afholdes; f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, eller lignende andre annonceringskanaler.

Ved spørgsmål om konkurrencen kan du kontakte Greenland Holding på følgende e-mail adresse: ateq@greenlandholding.gl  

Deltagelse i konkurrencen

  • Du deltager i konkurrencen ved at udfylde formularen og give de fornødne oplysninger. Deltagelse sker gennem ved at aktivt udfylde formularen.
  • For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel
  • Din deltagelse er gratis.
  • Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Greenland Holding må offentliggøre dit navn på de medier, som Greenland Holding normalt benytter, hvis du vinder.
  • Den præcise måde at deltage på finder du under SEND DIT FORSLAG
  • Ved begrundet mistanke om snyd eller ved respektløs adfærd overfor andre deltagere forbeholder Greenland Holding sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.
  • Greenland Holding forbeholder sig ret til frit at anvende alle modtagne navneforslag i kommunikation og markedsføring.

Tidsforløb
Konkurrencen slutter d. 10. oktober 2022 kl. 10.00.

Vindernavnet vil blive offentliggjort 10. november 2022 på de kanaler Greenland Holding normalt benytter.

Brug af oplysninger

Oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen om forslag til et navn, vil blive set af bestemte personale og bestyrelsen for Greenland Holding, Greenland Venture og Innovation Greenland under navneudvælgelsen. Oplysninger der bliver givet, vil kun blive anvendt til arbejdet med konkurrencen.

Efter et navn er blevet udvalgt, vil Greenland Holding slette alle data der er blevet indsamlet.

Send dit forslag

I onlineformularen skal du udfylde oplysninger om dig selv, skrive dit forslag og uddybe det. Bemærk: Du kan komme med 1 forslag pr. udfyldt formular, det betyder du kan sende flere forslag, men du sender dine forslag ind 1 ad gangen.

*Dit navn og efternavn:

*Din telefon nummer:

*Din e-mail:

*Skriv dit forslag til navn:

*Forklar hvad det er der gør, det vil være det rigtige navn:

Udfyld onlineformularen ved at klikke ind “Send dit forslag”

Kontakt

Har du generelle spørgsmål ift. navnekonkurrencen, er du velkommen til at kontakte ateq@greenlandholding.gl